Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Arany a sörben

Nem csak arany színű, arany tartalmú is az egyiptomi napistenről elnevezett "Re" márkanevű cseh sör: Minden palackba egy kis aranyfólia-darabkát tesznek. Az aranynak íze ugyan nincs, de élettani hatása pozitív (kolloidként persze jobban hatna, csak kevésbé mutatna).
Nem kicsit lehet drágább a hagyományos sörnél: Csak megrendelésre készítik, és eddig mindösszesen 500 palackot adtak el.

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr974756682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vogel Zs 2012.09.05. 18:17:06

Nekem Edesapam huszon-harmincon valahany evvel ezelott gyujtotte az italokat. Volt minden fele, minden meretben. Azok kozott volt egy Gold Waser vagy Water nevu kicsi fel decis valami palinka fele. Abban voltak ugyan ilyen aranyfolia darabok. Baromi jol nezett ki a sarga szinu alkoholban amikor folraztad es progtek benne. :)

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.09.05. 19:55:07

Pezsgőben már eddig is készült ilyen kivitel. Az aranyfüst állítólag jó hatással van a szervezetre.

HTML

süti beállítások módosítása