Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Levitáció

Egy afrikai sámán a levegőbe emelkedik – de vajon valódi levitációt látunk-e? A felvételről csak annyit árul el a közreadó, hogy egy német forgatócsoport munkája. A sötétség jótékony leple alatt elég sok minden megtörténhet – elvileg állhat egy daru valahol a sötét háttérben, és ha vékony műanyaghuzalok segítenék a produkciót, nem vehetnénk észre. Még a levitáció utáni kimerültséget is meg lehet játszani.

De a sámán arcáról készített közelképek meggyőzőnek tűnnek – amint a narrátor utal is rá, a légzéstechnika, a transzállapot, az indiai jógikat idézi. Én arra szavazok, hogy a német filmesek valódi parajelenséget kaptak lencsevégre.

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr80450753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andris29 2008.05.02. 10:35:22

Hitelesnek tűnik.

Dzsihád Joe 2008.05.07. 22:53:18

Ó, megvan! Hát ott ég egy tűzkör a lábainál! A keletkező könnyű, meleg levegő beáramlik a bő, szoknyaszerű ruhadarab alá és az megemeli a jószágot... (Lásd hőlégballonok) :-)

kételkedő 2008.05.09. 20:31:59

Szerintem kamu, Úgy mozog, mintha egyensúlyozna valamin. Mintha hátulról a segge alá toltak volna egy hosszú rudat, vagy rúd végén levő kis ülőkét. Az oldalsó kamera sem mutatja a dereka, alfele környéki részeket, csak a lábát, meg a fejét. Egyszer, amikor a lábáról a fejére vált, direkt kikerüli a derekát.

bErCiKiNg · http://www.travian.hu/?uc=hux_20611 2008.09.24. 06:52:20

Ehh....
egyértelműen a válla és a felső háta nem mozog.
a többi ki tud lengeni.
a vállánál tehát rögzítve van.

vagy a deltájában van a CSI-je? XP

HTML

süti beállítások módosítása