Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Csapkodó szárnyú gép-rovar

 
A Time magazin szerint a 2007-es év egyik legjobb találmánya a remek szórakozást nyújtó játék, amely tudományos áttörés is egyben: valódi csapkodó-szárnyú repülőszerkezet! Az ultrakönnyű, szuperhajlékony szárnyak csapkodási sebességét és a farok-rotor forgási sebességét szabályozva a gyakorlott kezelő igen látványos mutatványokra veheti rá a nem is olyan apró gép-rovart: 40 cm-es szárnyfesztávú szitakötőnk megáll a levegőben lebegve, lecsap és fölemelkedik, aztán dugóhúzóban pörögve esik, hogy az asztal fölött pár centiméterrel kecses suhanásra váltva jöjjön ki belőle.

Belgiumban az év játéka 2007-ben, Franciaországban ugyancsak - a távirányítható játékok szekcióban, Németországban is a top tízben volt.

A videót nézve aligha lehet kétséges, hogy megérdemelten!

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr40448696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

HTML

süti beállítások módosítása