Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Táncoló állatok

A hangutánzó képességgel függhet össze a ritmusra mozgás képessége - gondolja néhány kutató többezer videófelvétel átvizsgálása és két híres papagáj tánctudásának alaposabb - közvetlen - próbára tétele után. 14 papagájfaj és néhány elefánt esetén látták bizonyítottnak a valódi tánctudást. (Az elefántok is jó hangutánzók.)
Bár számomra - így első ránézésre - nem világos, hogy miért tánc az elefánt produkciója, ha a majmoké és a fókáé nem, és hogy a legzseniálisabb hangutánzó (itt trükköztek a készítők a felvétellel :), a lantmadár (itt az eredeti) miért nem került a látókörükbe,

egy biztos, a második felvételen hosszabban is látható Snowball hihetetlenül ügyes (és bűbájos) táncos, valóságos parkett-, akarom mondani foteltámla-ördöge! :)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr781107767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HTML

süti beállítások módosítása