Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Kristályok a szemből

 

Hónapokon át naponta kb. 7 darab csillogó kristály termelődött egy 12 éves libanoni kislány szemében. 1996-os a felvétel, de a YT-ra most került föl: Az éles peremű, centiméteres átmérőjű kristályok úgy esnek ki a szeméből, hogy sohasem sértik meg azt. Hihetetlen a látvány, de a felvétel nem manipulált, az is elég nehezen képzelhető el, hogy a kislány (vagy édesapja) trükkjéről van szó – már csak az éles szélű kristályok szembe juttatásának óriási kockázata miatt sem.

 

Talán valami hasonló kiválasztási különösségről lehet szó, mint annál a középkorú magyar nőnél, akinek a szervezete a ki tudja milyen módon belekerült nagy mennyiségű higanyt több éven keresztül a bőr pórusain keresztül ürítette ki: Azok a nemesfémtárgyak, amelyeket megfogott (pl. aranygyűrű) elszíneződtek.

A kislány szervezete talán valami olyan anyagot ürített a szemváladékon keresztül, amely kristályosította azt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr66564961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.12. 13:55:44

Kristályok a szembőlHónapokon át naponta kb. 7 darab csillogó kristály termelődött egy 12 éves libanoni kislány szemében

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cica-mica 2008.07.12. 22:59:07

Arról nem szól a fáma, hogy milyen összetételű, mert akkor jobban meg lehetne érteni

Daddy21 · http://ujtarsadalom.blog.hu 2008.07.13. 16:30:00

Sajnos nem (én legalábbis nem találtam rá adatot). Először "csoda"-ként kezelték, aztán amikor megszűnt, szélhámosságként, de még ekkor sincs híre anyagelemzésnek.

shaman8 2010.01.10. 14:26:58

nem kontaklencse darabja?
(pl.: szét tőrt)

HTML

süti beállítások módosítása