Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Csúcstechnológiás "zöld" játékautók

A szingapúri bázisú Horizon cég üzemanyagcellás és hidrogénmeghajtású modelljei a jövő autóit ismertetik és szerettetik meg a jövő vásárlóival, a gyerekekkel. A Hydrocar (első videó) kifejezetten oktató-modell, a polimer-elektrolit-membrános üzemanyagcellás jármű minden alkatrésze átlátszó, a folyamatok jól követhetőek a vízbontástól a motor működéséig. A teljes „zöld kör” érdekében a vizet napelemmel is bonthatjuk, de ez nem része a csomagnak, külön rendelhető.

 

Akárcsak a H2Go hidrogénmeghajtású játékautó esetében, amelyet a Corgi játékgyártó céggel közösen fejlesztettek. Ez a (jóval drágább) modell már távirányítható (a Hydrocar csak az akadályok automatikus kikerülésére képes), és saját töltőállomás is tartozik hozzá, ahonnan a vízből bontott hidrogén pillanatok alatt áttölthető a kocsiba.


A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr49482657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

HTML

süti beállítások módosítása