Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Fagytemetés

Már Oroszországban is elérhető szolgáltatás a „fagytemetés”, ahogy több, mint egy tucat országban az Egyesült Államoktól Japánig. Az idézőjelet hangsúlyozni kell, mert az eljárás hívei szerint a halál – az ő esetükben - csupán az életjelenségek átmeneti leállását jelenti. Nem is halottról beszélnek a – mondjuk így – „preparálást” végző intézetek munkatársai, hanem páciensekről, akiknek testét, vagy fejét a mínusz 196 fokos nitrogén-fürdő addig óvja az enyészettől, amíg az orvostudomány képessé válik újraélesztésükre és megfiatalításukra (!!).

Hát… mit mondjak, erős hit kell hozzá, hogy valaki egy ilyen „eljárást” vásároljon … öö … életjelenségeinek "átmeneti" hiánya esetére. És nem kevés pénz.

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr66450956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

HTML

süti beállítások módosítása