Még ilyet!

Érdekességek, különlegességek

Túl az emberen

 

Az ember hamarosan az általa kiirtott rengeteg állatfaj sorsára jut. Szuperrobotok és kiborgok veszik át a helyét – állítja MI (mesterséges intelligencia) kutatók egy csoportja, akik közül néhányat ebben a filmben is láthatunk/hallhatunk. A transzhumanisták víziójának súlyos tévedéseiről bővebben majd az „Új Kor” blogomban, most csak érdekességként mutatom a filmsorozatnak a YT-ra most fölkerült 9. részét, amely az ember és gép közötti határ eltűnéséről beszél.

Azért az ellenérvek közül is legyen itt egy, már csak azért is, mert a filmben is elhangzik: Jobbak a képességei? (mármint a robotnak) És akkor mi van? Én tervezem, és úgy, hogy engem szolgáljon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megilyet.blog.hu/api/trackback/id/tr65558580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.08. 11:48:27

Túl az emberenAz ember hamarosan az általa kiirtott rengeteg állatfaj sorsára jut. Szuperrobotok és kiborgok veszik át a helyét...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

HTML

süti beállítások módosítása